(FOTO) UHVAĆENA! Bivša predsjednica u ovome nema iskustva, no svi je hvale kako se odlično snašla!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Već danima mediji bruje o zanimljivoj poveznici hit-serije Nove TV Dar Mar i Kolinde Grabar-Kitarović.

Stvorilo se veliko iščekivanje o čemu se tu točno radi, u medijskom prostoru napravio se u međuvremenu i pravi dar mar zbog tog neobičnog spoja, a u današnjem Dnevniku Nove TV gledatelji imaju priliku i iz prve ruke čuti kako je došlo do suradnje bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Nove TV te otkriti kako ona opisuje svoje iskustvo na televizijskom setu i ima li možda nekih drugih ambicija na tom planu.

Foto: Nova TV

Obožavateljima serije dobro je poznata činjenica da se radnja u popularnoj seriji Nove TV odvija u 2019. godini, godini kada je Grabar-Kitarović bila predsjednica države.

”Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici da smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji ‘Dar Mar’.


Foto: Nova TV

Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi ju mogla utjeloviti.

Zadovoljni smo što smo u tome i uspjeli jer ona je vrhunska profesionalka i bez obzira na to što nema glumačkog iskustva, ona se na setu izvrsno snalazi. Oduševljeni smo njezinom karizmom, koju je ovaj put umjesto u političke svrhe iskoristila ispred naših kamera.

Moram priznati da je napravila pravi dar mar kročivši na naš set, a da će i gledatelji biti oduševljeni ovim njezinim glumačkim izletom, kao i brojnim iznenađenjima koje još pripremamo”, izjavila je direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman.

Komentari