(FOTO) U ZAGRLJAJU MISTERIOZNOG MUŠKARCA! Andrea Andrassy se razuzdala kao da nema sutra

Foto: Instagram / andreaandrassy

Naša poznata kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy svoj ljubavni život itekako dobro krije. Iako na Instagramu s pratiteljima rado podijeli omiljeni recept, knjigu ili pak što je obukla, na pitanje ima li dečka, odgovor baš i nećete dobiti.

Ipak, nedavno je osvanula fotografija iz prošlosti ove kolumnistice koja je užarila društvene mreže, a upravo zato jer Andrassy u ovakvom izdanju još nismo vidjeli.

Izvor: Instagram

Na fotografiji se kolumnistica nalazi u bliskom zagrljaju s DJ-jem koji je tada žario i palio klupskom scenom.  Riječ je o fotografiji iz izlaska, a neki ovoga DJ-a znaju pod imenom DJ Makro Polo. Ovo je jedan od legendarnih hrvatskih DJ-eva koji je surađivao s pola domaće hiphop i r’n’b scene, kao što su Dino Dvornik, Stoka, Connect, TBF, Tram 11, Edo Maajka, Shorty, Frenkie, LoOney, Fil Tilen i mnogi drugi.

Inače ovaj DJ je u međuvremenu dobio i dijete, te i dalje uspješno puni klubove, odnosno punio je prije pandemije koronavirusa.


Andrea Andrassy nije ostala imuna na fotografiju te ju je i komentirala napisavši: “Šiške i drugi pogrešni životni odabiri s 18“.

 

Komentari