(FOTO) ‘S OVIM OŽILJCIMA ŽIVIM GODINU DANA’ Kristina Mandarina otkriva koja je operacija pošla po zlu

Photo: Instagram

Iako se na njezinim fotografijama ne može naslutiti da su estetski zahvati pošli po zlu, Kristina Mandarina na svome je Instagram profilu objavila zabrinjavajuće fotografije. Naime, 22-godišnja prodavačica voća otkrila je kako ima ožiljke iznad obrvi.

“S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Provjerite svog doktora, estetskog kirurga prije bilo kakvog zahvata na vašem licu/tijelu. Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi”, upozorila je svoje pratitelje.

 

Photo: Instagram

Ovi ožiljci posljedica su novog popularnog zahvata poznatog kao ‘cat eye’ odnosno ‘brow lift’. Ovim putem se jedno trokutasto polje kože reže uz vanjski dio obrve, nakon čega se odreže i dio mišića. Tamo tada ostaje donji dio mišića koji se zašije koncem, a njime se dalje manipulira obrvom. Potom se koncem povlači sama obrva kako bi se fiksirala uz lubanju, a same obrve bi ostale povišene.


Podsjećamo, bujna starleta već se nekoliko puta “bacila pod nož”. Operirala je grudi, a usta je ubrizgala hijaluron.

Dok je sudjelovala u reality showu Farma, Mandarina je pred kamerama otkrila da želi izgledati prirodno, a medijima je svojevremeno priznala da ponekad svoje fotke uređuje prije objave na društvenim mrežama.

Čini se da ipak nije sve tako savršeno kako izgleda na fotkama.

Komentari