(FOTO) Preko šest tisuća komentara pratitelja! Ova Severinina fotografija srušila je Instagram

FOTO: Instagram/severina

Brojni estradnjaci, na veselje vjernih fanova, povremeno naprave “giveaway”. Obično to bude neka od odjevnih kombinacija koje su već nosili, zbog čega nastane prava pomutnja među korisnicima društvenim mrežama.

Na darivanje se jučer odlučila glazbenica Severina, zbog čega su je tisuće pratitelja zatrpale komentarima na Instagramu. Naime, Seve je na navedenoj društvenoj mreži razveselila svoje brojne obožavateljice najavom da će im pokloniti dva džempera brenda Leilou poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Severina (@severina)

“Hej ljepotice, moje prijateljice, ovaj predivan džemper na meni (i još jedan u crnoj boji) su vaši, samo tagirajte sebe i najbolju prijateljicu. Sretno”, napisala je uz fotku na kojoj pozira u elegantnom izdanju o kojem se već naveliko pisalo.

U kratkom roku dobila je preko 38 tisuća lajkova, te gotovo šest tisuća komentara pratiteljica koje žele da baš njih Seve odabere za dobitnice.

Severina je prije dva tjedna na sličan način razveselila fanove, taj put je poklanjala haljinu Matije Vujice koju je na prijelazu između 2018. i 2019. godine nosila na Maldivima, gdje je tad čekala Novu godinu s Igorom Kojićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

Komentari