(FOTO) POKAZALA SINA: Izabel Kovačić objavila fotografije na kakve fanovi nisu naučeni, ‘rastopili’ su se koliko su slatke

Foto: Screenshot

Supruga nogometaša Matea Kovačića (26), lijepa Izabel (28) raznježila je obožavatelje na Instagramu objavom fotografije na kojoj pozira sa sinčićem Ivanom. Mlada je majka dijete obukla u popularnu medo-dekicu, a oduševljeni fanovi nisu mogli prestati komentirati.

Javila joj se i glumica Sementa Rajhard, koja je također relativno nedavno dobila dijete, pa je napisala “Medo… Najslađi su”.

Inače, Izabel je, prije nego se udala za Matea Kovačića, s njim provela pola života, moglo bi se reći. Podržavala ga je u karijeri, a sad zajedno uživaju u plodovima svog truda i rada, zajedno s malenim sinom Ivanom. Izabel je poduzetnica i dizajnerica i vlasnica eko-brenda Lunilou.

Prošle je godine, točnije 18. studenog, Mateo supruzi dirljivom fotografijom čestitao rođendan, objavivši na Instagramu dio obiteljskog slavlja. “Sretan rođendan mama”, poručio je Mateo dok je u hashtagovima dodao kako je njegova Izabel najbolja supruga i mama.


Komentari