(FOTO) OVO PLAĆAJU 2 TISUĆE EURA: Novi dom Jelene Veljače nalazi se u zgradi iz 1939., adaptiran je prije šest godina

Foto: Jelena Veljača Instagram

Glumica i producentica Jelena Veljača (39) nedavno se uselila u novi stan s dečkom Vitom Turšićem (49). Riječ je o stanu od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u kojem mjesečni najam iznosi 2000 eura, odnosno oko 15 tisuća kuna.

Zgrada u kojoj se stan nalazi sagrađena je 1939. godine, a sam stan je adaptiran prije šest godina. Ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak i balkon.

Foto: Njuškalo

Unatoč potresu Veljača je odlučila ostati u centru. “Nisi otišla iz centra, već sam se zabrinula”, primijetila je jedna pratiteljica na Instagramu. Jelena joj je odgovorila da ostaje zadnja.

Foto: Njuškalo

Da se useljava u novi stan, Jelena je objavila prije tjedan dana. U međuvremenu je pokazala novu kuhinju, na čijoj su joj veličini i modernoj opremi pozavidjeli brojni pratitelji.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Jelena je vezu s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar-Kitarović potvrdila u listopadu prošle godine. Tada se pojavila s Vitom na promociji glazbene slikovnice “Divlja simfonija” Dana Browna. Jelena iz braka s glumcem Draženom Čučekom ima kćer Lenu.

Komentari