(FOTO) Objavio Avine gole fotografije! Ivica Karabatić ponosan na kćer: ‘Ona je najbolja’

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Starleta Ava Karabatić najveću podršku ima od svog oca Ivice. Ovaj 56-godišnjak ne krije oduševljenje golišavim fotografijama svoje kćeri. Čak štoviše, Ivica svojoj jedinici pomaže i u presvlačenju tijekom napornih snimanja.

Inače, Avin otac zarađuje šivajući džempere sa šljokicama i cvijećem, a smatra da je upravo on kćerki usadio smisao za lijepo odijevanje.

“Umjesto nje ja odlazim u šoping. Ona je tako iskrena i neiskusna, a žele je prikazati kao nepismenu i neobrazovanu”, izjavio je jednom prilikom Ivica za 24 sata.

Splićanka svog oca u medijima rado uspoređuje s Kevinom Costnerom, a kolika je sličnost između njih, prosudite sami.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivica Karabatic (@karabaticivica)

Da je Ivica uistinu ponosan na svoju kćer, pratiteljima je pokazao na svom Instagram profilu objavivši fotografije Ave u tangama i bez grudnjaka.

“Ava najbolja”, napisao je uz emotikone srca.

Screenshot
Screenshot

“Golotinja je kad otkriješ dušu, ne tijelo. Ne gledam svijet površno. Mnogi bi htjeli biti poput Ave, ali žive u strahu”, kazao je Ivica i dodao kao bi volio imati unuku pametnu baš kao ona.

“Svaki dan zahvaljujem Bogu što mi je dao Avu. Ponosan sam na nju. Nema niti malo mržnje ni bahatosti u njoj niti ikoga ponižava. Ipak, neki joj ljudi žele srušiti krila”, zaključio je.

 

Komentari