(FOTO) O Marićevim bicepsima pričaju svi, a ovaj političar je najpopularniji bilder u Saboru

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Atletska građa i istaknuti mišići ministra financija Zdravka Marića, jučer su izazvali veliku pozornost javnosti prilikom cijepljenja članova Vlade. Iz navedenog je bilo sasvim očito da ministar treninge ne preskače, a u jednom intervjuu otkrio je da se u slobodno vrijeme bavi tenisom i trčanjem, te trenira košarku.

Na torzu i bicepsima Marića pozavidjeli su mu mnogi, a privukao je i žensku publiku. Komplimenata na račun izgleda nije nedostajalo, a malo tko je ostao ravnodušan na ministra u bijeloj pripijenoj majici.

Ipak, nije Marić jedini hrvatski političar koji voli trenirati, a jedan političar rodom iz Gospića itekako se ističe. 2009. godine Darko Milinović je poput manekena golih prsa pozirao profesionalnom fotografu. Tadašnji ministar zdravstva nije krio samopouzdanje zbog svog izgleda.

Photo: Dino Stanin/Vecernji list

Fotografije su nastale tijekom ljetnog godišnjeg odmora, kojeg je tadašnji ministar provodio na otoku Viru. Nabildani Milinović se pohvalio kako dva puta tjedno odlazi u teretanu, a preko vikenda igra mali nogomet s dečkima.  U jednom trenutku mogao je dizati utege i od 140 kilograma.


Za vrijeme svog mandata, nagovarao je ministra Šukera kao i Čobankovića da se utegnu baš kao i on.

“Borim se stalno sa Šukerom, ne samo za proračun, nego i za njegovu fizičku spremu. Čobija sam uspio nagovoriti da smanji pušenje. A i Šuker me poslušao, sada puno hoda i smršavio je. Ja ih stalno zezam da bi se trebali malo zategnuti”, izjavio je Milinović tada za Globus.

Ovaj naočiti Ličanin, privatno odijela ne nosi, te ga u šetnji Zagrebom možete vidjeti u opuštenom izdanju.

Photo: Zeljko Mrsic/24sata

Komentari