(FOTO) NIKAD MRŠAVIJA! Kristina Mandarina pozirala u ležernom izdanju pa opet otkrila puno previše i gaćice

Photo: Instagram

Mlada prodavačica mandarina Kristina Penava svakog tjedna iznenađuje pratitelje provokativnim fotografijama na kojima sve manje nalikuje na djevojku koja je nekada prodavala voće pored podsusedskog mosta.

Iako 22-godišnjakinja nije skrivala da je bila na više estetskih operacija kako bi izgledala, mnogi su počeli nagađati da se ponovno bacila “pod nož”, a sada sve više do izražaja dolazi Kristinina mršavost.

Nedavno je objavila dvije nove fotografije na kojima pozira u trenirci, a otkrila je ravan trbuh i tanke noge. Možda je i to dio njezine vizije o idealnom tijelu i izgledu.

Photo: Instagram

Nažalost, Kristina je nedavno ugasila mogućnost komentiranja objava na Instagramu pa se ne vide komentari njezinih pratitelja.


Podsjećamo, Kristina Mandarina operirala je grudi, u usta je ubrizgala sve popularniji hijaluron, kosu je produljila umetcima, a nedavno je “podigla” obrve i kožu oko očiju.

Photo: Instagram

Dok je sudjelovala u reality showu Farma, Mandarina je pred kamerama otkrila da želi izgledati prirodno, a medijima je svojevremeno priznala da ponekad svoje fotke uređuje prije objave na društvenim mrežama.

 

Komentari