(FOTO) NEVJEROJATNA RAZLIKA! Maja Šuput nakon emisije ispeglala fotografiju za Instagram

Izvor: YT/Instagram

Pjevačica Maja Šuput sa svojim fanovima po pitanju trudnoće rado dijeli apsolutno sve. Od trudničkih vježbi, snimke djeteta s ultrazvuka, pa sve i do otkrivanja spola djeteta, kao i imena.

Ova pjevačica za nešto manje od dva mjeseca po prvi put će postati majka, a sreću zbog navedenog ne krije. Jučer je gostovala u podcastu Ane Radišić u kojem se osvrnula na posao, život u doba pandemije, kao i na trudnoću. Kazala je kako joj se u prva tri mjeseca trbuh gotovo i da nije vidio, a onda je počeo rapidno rasti.

“Kod mene ti je samo eksplozija bila, ništa više u robu ne stanem”, kaže Maja.

Screenshot YT

Pohvalila’ se da je u 2021. godini bukirana, te da usprkos trudnoći nije prestala sa svojim aktivnostima.


Svi datumi od petog mjeseca do kraja godine su mi prodani zbog svadbi. To su sve one svadbe koje se nisu održale u prošloj godini plus one svadbe koje su davno bile rezervirane za 2021. Radim i dječju kazališnu predstavu, ali ne glumim. S obzirom na to da imam dječji album ‘Što je to ljubav?’, tako će se zvati i predstava, bit će mjuzikl. Super zabavna predstava, ali i edukativna”, otkrila je Šuput dodavši da joj je želja i imati boutique hotel.

Kaže da bi to bio mali hotel s maksimalno 25 soba, skup te jednostavno neodoljiv. Kao mala je maštala da će to biti na Jadranu, ali sad više nije sigurna.

Istaknula se i da je potpuno ostvarena kao osoba, te ne krije ponos zbog svojih uspjeha. Tvrdi da je postigla i više od svojih očekivanja.

Maja je uoči emisije objavila fotografiju s voditeljicom Anom, a razlika između pjevačice na videosnimci i objavi na Instagramu je očigledna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

Komentari