(FOTO) Neobična simbolika ukrala svu pažnju! Završila serija Crno-bijeli svijet, a svi pričaju o ovome

Screenshot HRT

“Obrati pažnju na posljednju stvar” naziv je posljednje epizode HRT-ove serije Crno-bijeli svijet. Epizoda se emitirala sinoć, a fanovi serije nisu ostali ravnodušni. Puni emocija, neki i u suzama oprostili su se od svojih omiljenih likova. Serija je doživjela četiri sezone.

“29. travnja 1986. Dunja na austrijskom radiju čuje vijest o havariji u nuklearnoj elektrani u Černobilu i pokušava alarmirati Kseniju i Dominika. Kad je napokon shvate ozbiljno, svima je prva briga sakriti teške vijesti od trudne Marine. Žungul dolazi u Split, nada se popraviti loš dojam koji je ostavio na Bjankinog oca. Jura namjerava dobro iskoristiti predstojeći prvomajski vikend i ozbiljno razgovarati sa Žacom o fakultetu. Una napokon dobiva glavnu ulogu kod Histriona. Ali, kod Kipe na Omladinskom radiju gostuje dr. Alica Bauman i prva upozorava na zračenje iz Ukrajine te moguću štetnost boravka na otvorenom”, stoji u sažetku opisa posljednje epizode.

Od serije na svom Instagram profilu oprostio i Slavko Sobin kojeg smo u seriji gledali u ulozi Žungula.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

 “Moguće da je najveća sreća za glumca kad malo poludi pa misli da lik kojeg igra stvarno postoji. Za mene evo je. Uz veliku nadu da ću nekad opet dobit ovakvu ulogu, ovakve kolege, ovakvu ekipu i PRIJE SVEGA ovakvu publiku (vama je jasno da ove sezone ne bi bilo bez vas, jelda) zatvaram ovo poglavlje. Adio Žungule moj“, napisao je Slavko, a brojni pratitelji su otkrili kako su u suzama gledali odjavnu špicu.

Nostalgična pjesma TBF-a u posljednjim scenama serije oduševila je korisnike društvenih mreža, a neki su uočili neobičnu slučajnost.

Screenshot HRT

“A Ksenija na kraju maloj u zipki maše s figuricom maskotom Cico”, napisala je jedna korisnica društvenih mreža te povezala to s činjenicom da je upravo jučer preminuo legendarni Zlatko Cico Kranjčar. Inače, Cico je bio model za Dinamovu maskotu, koju je izradila Jugoplastika, a lutka je brojnima vrlo brzo postala omiljena igračka.

“Ima simbolike. Otišao je Cico, otišla je i serija“, komentirali su korisnici društvenih mreža.

Komentari