(FOTO) KĆI TIHOMIRA OREŠKOVIĆA U LOVU NA DORU: ‘Pjesma je nastala u samo jednom danu i napisala sam ju sama’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Na Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, tj. Dori, u veljači iduće godine za pobjedu će se pokušati izboriti i kćer bivšeg premijera Tihomira Oreškovića. Pjesmu “Come this way” 21-godišnja Ella Orešković napisala je sama, dok glazbu potpisuje njezin producent Siniša Reljić Simba.

Mlada pjevačica otkrila je za Večernji da su pjesmu dovršili još prije godinu dana, a prijava je “pala” u posljednjem trenutku.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

“Hvala Bogu da smo prošli. Ovo mi je stvarno velika čast“, rekla je Ella dodavši da smatra da je pjesma dobra za Doru zbog svog modernog zvuka. A tematika je ljubavna.

“Mislim da s ljubavnom pjesmom možeš izazvati najviše emocija jer se ljudi s time mogu najviše povezati. Pjesma je nastala u samo jedan dan”,  priznala je Ella.

Inače, pjevati je počela s 10 godina, dok je s obitelji još živjela u Kanadi, u glazbu se u potpunosti zaljubila nakon dolaska u Hrvatsku. U Zagrebu je pohađala Američku međunarodnu školu u kojoj je u sklopu obveznog glazbenog predmeta počela brusiti svoj glazbeni talent. I tada je shvatila da se u glazbi pronašla i da će se njome baviti ozbiljno.

Komentari