(FOTO) KAKVA PROMJENA! Evo kako je Vidina supruga izgledala prije samo sedam godina

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Supruga reprezentativca Domagoja Vide i bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida jučer je proslavila 27. rođendan. Nogometaš se poprilično potrudio da iznenadi svoju odabranicu pa ju je obasipao balonima u obliku srca i ružama, koje su se nalazile u kašetama.

Prije nego što se pronašla u majčinstvu, Ivana se bavila manekenstvom, a na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’.

No, na modnim pistama izgledala je znatno drugačije nego danas. Na društvenim mrežama priznala je da je napravila određene estetske zahvate, ali nije otkrila na kojem dijelu tijela. Također, promijenila je i boju kose.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

No, nakon što je proglašena ‘Kraljicom Hrvatske’, Ivana je shvatila da ne želi održavati vezu na daljinu pa se preselila Domagoju i napustila je manekensku karijeru.


“Ne bih opet u to vratila. Promijenila sam prioritete u životu i podredila život svojim dečkima”, rekla je svojevremeno. U rujnu 2015. godine Domagoj i Ivana dobili su malenog Davida.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe”, zaključuje.

Komentari