(FOTO) ‘KAKO BI TE RASTRG’O’ Nenormalni komentari zbog nove fotografije vruće Nives

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nives je na Instagramu objavila fotografiju koja je “zapalila” njezine fanove. Kao i gotovo svaki put, odjeće joj, rekli bi neki, nedostaje. No, upravo je zato obožavaju tisuće pratitelja.

“Kako sam vam draža? Svjetlija ili tamnija kosa?”, napisala je Nives ispod fotografija na kojima je obožavatelji mogu vidjeti u obje verzije.

“Dečki ne vide kosu”, “Kako bi te rastrg’o”, “A tko ti gleda kosu?”, “Najdraža si otkopčana, boja nebitna”, “Tamnija”, “Svjetlija”, “Totalno svejedno”, “Dok su okice kakve jesu apsolutno je nebitna boja kosem, najljepša žena svih vremena”, pisdali su joj.

“Nives, opasna si kao Bugarska na svjetskom prvenstvu 1994.”, “Šta je krafna bez pekmeza, isto ki teta Nives bez izreza! Dr Nives von Izrez je opasna osa, naročito kad je bosa i kad je tamnija kosa”, komentarima nema kraja, a neki su privrženost ovoj glumici i pjevačici izrazili na poetičan način.


Čini se kako Nives jasan odgovor na svoje pitanje nije dobila, pa će ga morati potražiti negdje drugdje, a obožavateljima prepustiti da je obasipaju pažnjom i lavinom komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Komentari