(FOTO) KAKAV VRUĆ PRIZOR! Gospodin savršeni radio zgibove po snijegu bez majice

Photo: RTL Screenshot

Mijo Matić, poznatiji kao “Gospodin savršeni” često svoje obožavateljice razveseli fotografijama bez majice, a i redovito objavljuje i snimke s treninga, koje usprkos lockdownu, ne preskače.

Ovaj 29-godišnjak, na otvorenom se rekreira i po najvećem snijegu. Tako je na svom Instagram profilu, pokazao kako radi zgibove, bez majice po hladnoći. Vjerujemo da pratiteljice nisu ostale ravnodušne na naveden prizor.

Screenshot Instagram

Podsjećamo, Mijo je u “Gospodinu savršenom” izabrao pjevačicu iz Slovenije Nušu Rojs, no ljubav je vrlo brzo pukla. Matić je inače rodom iz Siska, a živi u Zagrebu. Ovaj vatrogasac pomaže i potresom pogođenom području, a 7. siječnja je proslavio 29. rođendan.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic)

 “Danas mi je 29.rođendan i da imam bilo što za reći mlađem ili starijem sebi rekao bi ovo:
“Učit će te da je život samo nada, a ne stvarnost. A mogao bi biti stvarnost. Zato zapamti: Svi odgovori leže u tebi/nama. Potrebno je sebi dopustiti vidjeti ih i vjerovati da imamo snagu preživjeti bol. Kao što smo preživjeli svaku do sad. Život uz ljubav je bolji nego što će život bez ljubavi ikada biti. Voljenjem nikad ne gubimo. Samo ne voljenjem gubimo. Gubimo ljubav”, napisao je Mijo.

Svoje tijelo isklesao je zahvaljujući nogometu, gimnastici i bodybuildingu. Često ističe da je trening dio njegova života, a upravo je nogomet bio njegova najveća ljubav sve do ozljede.

 

Komentari