(FOTO) Hajrovići uhvaćeni na zagrebačkoj špici, a jedan modni detalj na Lejli košta čak 150 tisuća kuna

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Lejla Hajrović, supruga Dinamovca Izeta, jedna je od poznatijih “žena nogometaša” , a svoju ljubav prema markiranoj odjeći i skupocjenim torbicama ne krije. Dapače, na Lejlinom Instagram profilu itekako se vidi da u svoje odjevne kombinacije ulaže veliku svotu novaca.

Par je uhvaćen u šetnji Cvjetnim trgom u Zagrebu, a oboje su ne sebi imali nešto zeleno. Doduše, Lejlin zeleni komad je privukao puno više pažnje jer košta oko 150 tisuća kuna.

Riječ je o skupoj dizajnerskoj torbici brenda Hermes. Ovaj model torbice je iz kolekcije iz 2020. godine, a radi se o pastelno zelenom modelu Vert Criquet Sellier Kelly.

Lejla se često hvali skupocjenim torbicama na svom Instagram profilu na koje broji više od 230 tisuća pratitelja.  Ovo nije jedina torbica koja u Lejlinom vlasništvu košta više od 100 tisuća kuna. Pored torbica, 30-godišnjakinja pratitelje oduševljava stilom i odjevnim komadima, a dijeli i modne savjete.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)

 Upravo su društvene mreže njezin posao te putem suradnje s brendovima zarađuje novac. Jednom prilikom, otkrila je kako je bila u boljoj financijskoj situaciji nego Izet na početku njihove veze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)

“Tko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali, meni su roditelji sve omogućili – od privatne škole pa nadalje. Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Zürichu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još ljepše jer smo zajedno sve stvorili”, kazala je Lejla.

Komentari