(FOTO) Doris Pinčić ponovno na meti ‘dušebrižnika’! Nećete vjerovati što im je sad zasmetalo!

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Nije prošlo niti tjedan dana kako su pale kritike na izgled simpatične voditeljice HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ Doris Pinčić, a danas su već krenule nove.

Naime, njen današnji stajling izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama, ni manje ni više, nego zbog njenog repa, ali i odjevne kombinacije.

foto:Screenshoot/HRT

Tako mnogi gledatelji današnje emisije smatraju kako je ova Zadranka, odjevena u vestu, crne hlače te s kosom svezanom u rep, izgledala – neprimjereno. ‘Dragi Bože da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim repićem? Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače, jako zgodne i lijepe, al’ neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila’, komentirala je jedna gledateljica, a u raspravu su se ubrzo uključili i oni koji su stali na stranu Doris.

foto:Screenshoot/HRT

“Ako ti na osnovu repića ocjenjuješ nečiji rad, onda radije obriši to svoje trabunjanje’, poručili su spomenutoj gledateljici, a ona je ubrzo i pojasnila svoj stav. ‘A zašto bih?! Imam pravo na vlastito mišljenje! Nisam osporila njezin rad i stručnost nego izgled s kojim izlazi u javnost! Doduše, nije ni ona kriva (što sam spomenula) jer bi netko trebao voditi brigu o tome kakva će izaći pred raju! I ne miješajte kruške i jabuke, nego pažljivije pročitajte komentar. Ja o jednom, Vi o drugom”, poručila je gledateljica.


 

Komentari