(FOTO) ĆORLUKA OBJAVIO DOSAD NEVIĐENE SLIKE! Za kraj godine otkrio kako je bilo na privatnoj zabavi

Foto: Instagram

Prošla 2018. godina bila je jedna od najuspješnijih sportskih godina u povijesti Hrvatske, a možda i najuspješnija. Obilježili su je uspjesi mnogih hrvatskih sportaša, ali najveći je ipak uspjeh nogometaša koji su na svjetskoj smotri u Rusiji uzeli srebrnu medalju.

Vatrene je dočekalo više od pola milijuna ljudi u Zagrebu na stotine tisuća u rodnim mjestima gdje su se igrači i izbornik zaputili nakon dočeka na Trgu bana Jelačića.

Koliko je to srebro bilo nezaboravno svjedoči i Vedran Ćorluka, umirovljeni reprezentativac. On se prisjetio na Staru godinu slavlja koje je uslijedilo nakon osvajanja srebra i podijelio je neke dosad neviđene fotografije s intimne proslave na kojoj su još bili Vrsaljko, Kovačić i Badelj.

 


View this post on Instagram

 

Zelim vam da se veceras zabavite (zdrobite) kao sto se ova cetvorka zabavila 16.7.2018 i proslavila najveci uspjeh Hrvatskog nogometa…par nikad vidjenih selfija da zacini kraj 2018 😁🍾⚽️🇭🇷 @simevrsaljko2 @mateokovacic8 #mikivelikibadelj #WC2018 #throwback #jakakava #

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

“Želim vam da se večeras zabavite (zdrobite) kao sto se ova četvorka zabavila 16. srpnja 2018. godine i proslavila najveći uspjeh Hrvatskog nogometa…par nikad viđenih selfija da začini kraj 2018. godine”, poručio je to Vedran Ćorluka i objavio ove fotografije.

Komentari