(FOTO) ‘Bucmasta ja, sa 78 kilograma’ Ovako je Kristina Mandarina izgledala prije tri godine

Photo: Instagram

Kristina Penava proslavila se prodajom mandarina na štandu u Zagrebu prije dvije godine, zbog čega ovu 22-godišnjakinju danas znamo kao Kristinu Mandarinu. Kako je stekla popularnost, tako se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima zbog čega je Riječanka danas u potpunosti neprepoznatljiva.

Pored novog izgleda, Mandarina je od skromne prodavačice postala ljubiteljica luksuznih brendova, a ni putovanja u inozemstvo joj nisu strana.

Photo: Instagram

Ovoga puta, pratitelje je iznenadila fotografijom iz prošlosti. Iako Mandarinu javnost poznaje kao mršavicu, odlučila je progovoriti o godinama kada je imala nekoliko kilograma viška.

Screenshot

Na fotografiji iz 2018. godine, Kristina je imala dugu plavu kosu, a obline je prekrila plavom jaknom koju je zavezala oko struka. Iako tvrdi da je tada bila nezadovoljna, sudeći po izrazu lica, djeluje vrlo samouvjereno.


Bucmasta ja, 2018. godina, 78 kilograma“, napisala je u opisu.

Pratiteljima je opisala i kada se dogodio prijelomni trenutak, te se odlučila okrenuti zdravom životu.

Screenshot

“Dan kada sam se odlučila baviti zdravijim životom i prehranom, 2018. godina, 78 kilograma”, napisala je Mandarina, a sadašnju kilažu nije htjela napisati.

Ipak, sasvim je jasno da je starleta smršavila sigurno desetak kilograma, pored toga toga, povećala je i grudi. Iako se na fotografijama lice ne vidi, poznato je da je Mandarina estetske zahvate na licu intenzivno krenula raditi tijekom prošle godine. Pred kamerama je podignula obrve, a i sasvim je očito da je i povećala usne, sredila zube te operirala jagodice. Dok je dio fanova oduševljen promjenom izgleda starlete, dio njih ju kritizira kako više ne “liči na sebe”.

Komentari