(FOTO) Bivši ministar Tolušić se našao u neobičnom problemu! ‘Nije teško oprati, teško je izaći suh’

Tomislav Tolušić, bivši ministar koji je morao napustiti svoju funkciju zbog afera, s pratiteljima na Facebooku je podijelio zanimljivu fotografiju. Pokazuje na koji se način peru bačve za vino, a i sam je zasukao rukave i primio se posla.

“Nije teško oprati, teško je izaći suh”, napisao je Tolušić, koji je nedavno dobio dva i pol milijuna kuna na temelju natječaja za svoj OPG, a o natječaju su odlučivali ljudi kojima je bio nadređen dok je bio na funkciji.

“Tomislave, podsjetio si me na djetinjstvo, tako sam i ja prao isto, ali su bile drvene bačve”, “Tomo, ti si najvrjedniji i najbolji ministar poljoprivrede što je bio. Samo polako da vino bude kvalitetno”, “Treba se dobro namazat i odmah je lakše izaći”, pisali su mu obožavatelji u komentarima ispod objave.

Kad je odlazio s ministarske pozicije, izjavio je kako smatra da je napravio puno toga, ali i da ne sumnja u to kako će njegova nasljednica napraviti isti, a možda i bolji posao. Tolušića je zamijenila Marija Vučković koja je do tada bila državna tajnica.


Komentari