Ella Dvornik komentirala fotografiju lijepoj voditeljici, no umjesto Ivane, na komentar joj je odgovorio pratitelj. Morate vidjeti što joj je napisao

Popularnu radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić na Instagramu prati preko 70 tisuća ljudi, a svoje pratitelje Ivana često razveseli zanimljivim fotografijama, ali i video uradcima. Lijepu Ivanu fanovi uredno časte komplimentima, a komplimenti nisu izostali niti na njezinu posljednju objavu.

Naime, voditeljica je na Instagramu objavila fotografiju sebe kako pozira na odbojkaškom igralištu, obučena u zanimljiv dvodijelni kupaći kostim, koji je istaknuo njezino isklesano tijelo.

“Malo aktivnosti…U ulozi promatrača…Nekada sam trenirala odbojku, danas volim nakit na terenu”, napisala je Ivana, a nakon objave uslijedila je salva komentara.

“Divota od lipote”, ” Pokraj tebe nakit je nevidljiv, totalno di ga zasjenila”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja, a fotografiju joj nije propustila komentirati niti Ella Dvornik.


“Kak si tak zgodna”, napisala joj je Ella, a umjesto Ivane, na komentar je replicirao jedan korisnik društvene mreže. “Nema muža”, napisao joj je kratko.

Komentari