DOBAR POSAO S DRŽAVNOM FIRMOM: Poduzeću Doris Pinčić navodno isplaćeno 275 tisuća kuna, voditeljica odbija komentirati iznos

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Novo zaštitno lice kampanje ‘Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku’ Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice je Doris Pinčić, a cilj kampanje je promovirati ponudu ruralnih destinacija na domaćem tržištu.

Osim što je zaštitno lice kampanje, 32- godišnja voditeljica je i autorica svih videa koji će biti objavljeni u kampanji, a u HTZ-u naglašavaju da je ovo prva nacionalna kampanja ruralnog turizma u povijesti, piše Jutarnji. Kampanja ‘Doživi domaće’ uključuje 12 videa koje je produkcijska kuća angažirana za proizvodnju sadržaja DPR d.o.o., u vlasništvu Doris Pinčić, snimila u različitim dijelovima Hrvatske, te traju po pet minuta.

“Iznos namijenjen za cjelokupnu kampanju ‘Doživi Domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!’ je 275.000,00 kuna, a isti uključuje sve troškove produkcije”, rekla je za 24sata Kristina Mamić iz HTZ-a.

“Tri najavna trailera, idejna kreativna rješenja svih print materijala, materijala za web i društvene mreže, profesionalne fotografije, tekstove na podstranici kampanje: ,Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!’, prijevod i lektura materijala na engleski jezik, kao i sve popratne troškove snimanja na lokacijama”, rekli su iz HTZ-a.


O suradnji se oglasila i Doris koja je za Jutarnji list komentirala suradnju: “Ja sam istinski zaljubljena u našu prekrasnu zemlju i naše skromne, vrijedne ljude koji sve te divote koje rade stvaraju gotovo iz ‘ničega’, vlastitim rukama. To je za mene ona istinska, prava Hrvatska”.

Odbila je komentirati svotu novca koju je dobila za stvaranje ovog sadržaja: “Iznos ne želim komentirati, ali mogu vam reći da novac koji smo dobili uključuje sve troškove produkcije materijala, koji obuhvaćaju 12 videopriloga u trajanju do pet minuta, tri najavna trailera, idejna kreativna rješenja za print, web i društvene mreže, profesionalne fotografije, tekstove na podstranici ‘Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!’, prijevod i lekturu materijala na engleski jezik, kao i sve popratne troškove snimanja na lokacijama. Nadam se da nas nitko neće prozvati zbog damping cijene”, utvrdila je.

Komentari