‘DAJTE SLIKU KAKICE’ Grubnić posjetio Maju, mali Šuput Tatarinov dobio je poklone kao iz bajke

Svatovska pjevačica Maja Šuput (41) presretna je otkako je rodila sinčića. Njezin suprug Nenad Tatarinov (37) po dolasku iz bolnice poklonio joj je buket ruža, a sada je Maju posjetio i njezin dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić (38).

Nakon poroda javno joj je čestitao putem društvenih mreža, a sada je došao red da upozna malenog dječaka. Marko je kod obitelji Tatarinov stigao s velikim poklonom omotanim u bijeli papir i zlatnu mašnu na koju su bili privezani baloni.

Instagram

“Kad striček Marko dođe u goste”, napisala je Maja u opis fotografije.

U sredini se nalazio jedan plavi balon na kojem je pisalo ‘It’s a boy’ (Dečko je!).


“Bila si najbolja i najljepša trudnica ikada, a već znam da ćeš biti najbolja mama ikada. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate”, napisao je Grubnić ranije na društvenim mrežama i dao do znanja kako se veseli Majinom prvorođencu.

Nakon Grubnićevog poklona, Maja je na Instagramu objavila pun stol buketa i napisala kako u njezinom domu sve cvjeta.

“Na stranu tko su i što rade od sebe. Uvijek je lijep pogled na muškarca i bebu. Snaga nježnosti”, komentirao je jedan korisnik društvenih mreža koji je sretan zbog prinove u Majinoj obitelji. No, nisu svi bili tako dobro raspoloženi, pa otrovnih komentara nije nedostajalo.

“Pa dobro šta se vi nje uhvatili? Žena objavi na svom profilu kao i ostale majke, nije njena krivica sto to odmah objave svi. Što sad ako je ona Maja Šuput ne smije objaviti ništa?”

“Dajte sliku kakice, koliko je puta dnevno i u koje vrijeme.”

“Zar ima što ljepše, nego držati svoje tek rođeno dijete? Nema. Sretno roditeljima, a djetetu sretno djetinjstvo.”

Komentari