ČETVRTA SREĆA? Najpoznatija stanarka regionalnog Big Brothera opet se udala

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Fatalna Marijana Kovačević, pozornost javnosti stekla je pobjedom u regionalnom Big Brotheru 2011. godine. Ono što je sve iznenadilo, a neke i zgrozilo jest činjenica da je tada javno varala svog muža.

Podsjećamo, Marijana je u BB ušla udana za Čvrljka, no zbog afere sa srpskim glazbenikom Nikolom Nemeševićem (Nemešom) u kući, brak je odmah nakon njezina izlaska. Time je Marijana postala najpoznatija BB stanarka, a nakon njezinog izlaska iz kuće svi su potajno navijali da Nemeš i ona uspiju i u stvarnom životu. No kao i u BB kući i njihov zajednički život vani bio je uistinu turbulentan.

Par je zbog relacije Zagreb-Beograd prekinuo 2014., no dvije godine godine poslije shvatili su da ne mogu jedan bez drugog i zavjetovali se na vječnu ljubav. Bar su sklopili u Istri, a navodno obitelj nije bila prisutna, osim Marijanine kćeri iz prvog braka s kojom se Nemeš odlično slagao. Nažalost brak je bio kratkog vijeka, a bivša BB stanarka utjehu je našla u prijatelju Tomislavu Grizelju, zvanom Gricko. Koji je često dijelio zajedničke fotografije s opisom “Moja žena i ja”. No čini se da to nije potrajalo jer je Marijana sad u braku s Karlom Seifertom što je potvrđeno iz odvjetničkog ureda koji je zastupa za 24 sata.

Vjenčanje se navodno odvilo u tajnosti, a par živi u Zagrebu. Upoznali su se na njezinom poslu, u zagrebačkom kafiću gdje Marijana konobari. S obzirom da bivša BB stanarka u posljednjih nekoliko godina itekako dobro krije svoj život od javnost, navedeno nije htjela komentirati, no ovo ljeto u razgovoru za RTL Exkluziv otkrila je da je trudna, a sad se zna i s kim.


Komentari