BOŽIĆ JE I MACAMA I PSIMA! Uključite se u humanitarnu akciju za pomoć udrugama i skloništima

Photo: Udruga Šapica

Kako bi učinio koliko toliko bezbrižne blagdane brojnim njuškama, ZOOCITY je pokrenuo kampanju „Božić je i macama i psima“ humanitarnog karaktera kojom želi skrenuti pozornost na brojne napuštene životinje koje će i ove blagdane provesti u skloništima.

Tako je ZOOCITY odlučio sav prihod od prodaje ZOOCITY Miss & Misster kalendara za 2021. godinu donirati u humanitarne svrhe – udrugama i skloništima za napuštene životinje.

Za potrebe kampanje, snimljen je i kratki promo video kojeg prati i najnoviji božićni jingl Ivane Kindl „Božić je i njima“, a čijim se emotivnim kadrovima iz Skloništa Šapica nastojalo potaknuti što veći broj Ljubitelja Ljubimaca u uključivanje u ovu humanitarnu akciju.


ZOOCITY Miss & Mister kalendar za 2021. godinu rezultat je ZOOCITY-jevog nagradnog natječaja putem kojeg je opskrbio više od 20 različitih Udruga za zaštitu životinja kojima je donirao oko jedne tone hrane za pse i mačke u vrijednosti od 10.000 kuna.

“I zato te pozivamo da se pridružiš ZOOCITY humanitarnoj akciji kupovinom Miss i Mister kalendara čije stranice krase vesele njuške po simboličnoj cijeni od 30 kuna.

Kalendare možeš kupiti u svim ZOOCITY poslovnicama ili na ZOOCITY webshopu do 10. siječnja 2021. godine!

Zato gledaj srcem jer Božić je i macama i psima”, poručuju.

Komentari