‘BOŽE, ŠTO JE MENI BILO?’ Severina priznala čega se srami u svojoj karijeri: ‘Ja tamo klečim…’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Splitska pjevačica Severina na glazbenoj sceni je dugih 30 godina, a da je i ona tijekom karijere griješila, ne krije. Iako je većina njezinih pjesama itekako popularna zbog nekih se hitova kaje što ih je snimila.

U spotu za pjesmu “Gas Gas” pleše u ultra pripijenom crvenom kombinezonu koji je kod obožavatelja probudio maštu, a brojni su kadrovi podigli prašinu. Žarko sunce zagrebačkog asfalta, šleperi, kamionske gume i rasplesana Severina, samo su neke od scena, a pjesma je 2008. godine bila veliki ljetni hit.

“Snimanje je prošlo u izvrsnoj atmosferi. Snimali smo na nekoliko lokacija, spot će biti odličan – nepovezane radnje i nabijenog tempa”, kazala je zadovoljno Seve tada.


Iako se tada veselila snimanju spota, a pjesmu je otpjevala s publikom na brojnim koncertima, kada se danas prisjeti scena, nije joj baš svejedno.

‘Sjećam se kad sam bila u rodilištu, i baš sam bila pred porod, super je splitsko rodilište, ima svaki krevet svoju televiziju.Onda sam gledala spotove, vidjela sam sebe, pjevam ”Gas, gas”, mislim da je to na granici s ludilom. Onda sam se gledala i mislila ‘Bože, što je tebi bilo? Što je tebi bilo?’ Ja tamo klečim na betonu, ovdje sam potpuno nepomična, u trudnom stanju. Ja mislim da svi mi koji radimo puno, puno i griješimo, ali napravimo i dobrih stvari”, priznala je Severina u InMagazinu.

Komentari