BORIS ROGOZNICA OKRENUO NOVI LIST: Novosti je podijelio i s obožavateljima, nisu sigurni što da misle

Foto: Instagram

Iako smo glazbenika Borisa Rogoznicu navikli slušati na omiljenim radijskim postajama, čini se da je pjevač okrenuo totalno drugačiju stranicu u svom životu. Rogoznica se svojim Instagram pratiteljima javio iz ureda što je mnoge iznenadilo.  Poziravši u uredskom stolcu, Boris je “opalio selfie” i pratiteljima podstavio sasvim uobičajeno pitanje.

“Dobar dan ekipa, jeste radno ili opušteno?”, napisao je Boris u opisu fotografije na kojoj sjedi ispred računala.

Jesu to neka osiguranja?”, upitala ga je jedna pratiteljica, a Boris je joj je kratko odgovorio “skoro”.

Čini se da se glazbenik bacio u biznis, no kakav još je uvijek nepoznanica.


Screenshot Instagram

Podsjećamo, Boris i Doris Pinčić razveli su se prošle godine nakon što je javnost šokirala prepiska Rogoznice i Alex Ognjene koja je tvrdila da je imala aferu s njim čak tri godine.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ”muškim hormonima” i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dan”; rekao je tada Rogoznice.

Nakon razvoda, ozbiljno se posvetio pjevačkoj karijeri, a početkom siječnja predstavio je i novu pjesmu “Samo čovik”, koju je napisala Antonija Šola.

Komentari