Poznata pjevačica razmišlja o selidbi iz Zagreba: ‘Umjesto Jaruna vikendom, mogu gledati valove svaki dan’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Pjevačica Nika Antolos od očiju javnosti ne skriva da se već nekoliko godina bori s teškom bolešću, multiplom sklerozom. Bivša Feminnemka na svom je Instagram profilu iznenadila dvoje fanove kada je objavila da razmišlja o selidbi iz Zagreba. Naime, neke stvari u metropoli joj se ne sviđaju.

“Razmišljam, sad kad odem na Krk, dal’ da se uopće vraćam?” započela je.

“Ondje je normalno pustiti dijete samo u dućan, posaditi što god prije ručka, za isti ubrati nešto. Umjesto Jaruna vikendom, gledati valove svaki dan. Možda kupiti barku i raditi ono sto sam s nonićem, popodne krpati mrežu od jutrašnjih divljih peraja. Reći Sienni što ide u vršu i kako da našu uvijek pronađe lako.

Znati svakog susjeda u dušu, u šlapama kod tete Ane skočiti po njen češnjak. Pa do dućana,na noge,pozdraviti cijelo malo selo usput. Nedjeljom se uvući u svježe ispeglanu odjeću i gledati kako sve se oči mjesta, spuštaju nizbrdo do Križa. Predvečer skakutave srne špijunirati po zavojitim šumarcima. Na Čavlenu s domaćim divnim ljudima piti kavu na plaži, dok djeca nam krote već pitome valove. Ili ostati ovdje. Ne znam. Mir je ondje gdje je moj Gospodin = svugdje. Ali ondje, kao da veza je čišća”, zaključila je.


Pratitelji su je mahom podržali u naumu.

“Ako možeš birati, zašto uopće razmišljaš?!”, napisala je jedna.

“Idi i ne vraćaj se, ljepota življenje je veća u malim sredinama“, dodao je drugi fan.

Za što će se Nika odlučiti tek ćemo saznati.

Komentari