‘Bloom, kao Orlando Bloom?’ Doznajemo koje je točno značenje imena sinčića Maje Šuput

Instagram

Pjevačica Maja Šuput danas je javnosti konačno otkrila koje je ime nadjenula svom sinčiću. Maleni Bloom izazvao je veliku raspravu među fanovima glazbenice.

Riječ je o imenu engleskog porijekla, a u prijevodu znači cvijet, procvjetati. Generalno se smatra ženskim imenom, a čini se da je Maja odlučila napraviti iskorak. Brojne je ovo ime asociralo na glumca Orlanda Blooma, kao i na glavnog lika svjetskog crtića Winx club. Inače ovo ime je na 1130 mjestu liste najpopularnijih imena.

Podsjetimo, 41-godišnja pjevačica danas je javnost razniježila objavivši seriju fotografija malenog sina.

“Bok ekipa, konačno da se i ja javim. Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmjehom u glasu. Bit će da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom“, napisala je Maja.

Pjevačica je još za vrijeme trudnoće jasno dala do znanja da će njezin sin imati moćno ime.

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?’”, kazala je pjevačica još u siječnju.

Komentari