Blagdani su rano stigli u World of Warships: Otkrivamo sve detalje oko updatea 0.9.11 i 0.9.12!

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Developer i publisher Wargaming objavio je detalje svoja sljedeća dva update-a za World of Warships (WoWS), široko popularnu, besplatnu mornaričnu borbenu igru. Update 0.9.11. izlazi danas, dok je update 0.9.12. najavljen za kasnije ovog tjedna.

Adventskim kalendarom počinje sezona darivanja. U periodu od 1. do 31. prosinca igrači će dobivati dnevne nasumične pakete iz Oružarnice i mogu otvoriti karte svaki dan i uzimati svoje poklone kao i ići u individualne pohoda. Po završetku ovih posebnih zadataka igrači će dobiti dodatan poklon kontejner Djeda Božićnjaka, premium vrijeme i zlatknike kao nagradu. Uz dodatak slavljeničkom kalendaru, Winter Trophies, grupa borbenih misija stizat će svaki tjedan tijekom cijelog prosinca. Posljednja nagrada za završetak tih misija bit će trajna kamuflaža “Nova Godina” za brodove razine VIII.


Konačno je stigla dugo isčekivana objava US bojnih brodova. S objavljivanjem updatea 0.9.11, VIII Kanzas, IX Minnesota i X Vermont postat će dostupni za istraživanje svim igračima. Slika ovih triju brodova nalazi se na linku niže

Kako bi dočekali 2021 sa velikim stilom, update 0.9.12 nudi igračima novo brodogradilište, Snowflakes, besplatne svakodnevne snopove, dvije privremene svečane Kampanje, nove brodove i nove Zapovjednike, kao i mnoge druge nagrade.

U updateu 0.9.12 igrači će moći započeti izgradnju novog japanskog bojnog broda, IX Hizen. Ovaj novi brod jedna je od inačica projekta super bojnog broda koji je prethodio razvoju brodova klase Yamato. Kako bi ga otključali, igrači će morati napredovati kroz odvojene faze procesa brodogradnje, dovršavajući zadatke ili trošeći zlatnike da bi zaradili ovo ikonsko plovilo. Kako bi se održala ova tema, u igru ​​će se dodati i novo pristanište Kure, nadahnuta lukom Kure u Japanu.

Posljednje ažuriranje godine sadržavat će Snowflakes pozamašnim blagdanskim bonusima.
Kapetani koji osiguraju pobjedu ili zarade najmanje 300 base XP-a na brodovima V ili više razine, bit će nagrađeni blagdanskom Snowflake. Ovisno o razini broda, primit ćete poklon kontejnere Ugljen, Čelik ili Djeda Božićnjaka za otpuhivanje Snowflakes s broda. Uz to, svi WoWS igrači dobit će tri besplatna novogodišnja poklon spremnika s konačnim updateom godine.

Na kraju, dvije nove kampanje: U potrazi za Strasbourgom i Brodovi i sudbine bit će uvedene s ažuriranjem 0.9.12.

Prva novogodišnja privremena kampanja sadrži 32 zadatka u četiri misije. Nagrade za izvršavanje misija jedinstveni su novogodišnji zapovjednici za panazijske, talijanske ili francuske brodove. Završetak kampanje nagradit će vas VII Strasbourgom, ukrašenim trajnom kamuflažom Zimski praznik.

Druga novogodišnja privremena kampanja obuhvaća 36 zadataka u šest misija. Završavanjem misija nagradit ćemo vas istraživačkim brodovima V Furutaka, V T-22, V Hawkins, V Visby, V Kotovsky i V New York, svi sa jedinstvenim novogodišnjim zapovjednicima i zimskim trajnim kamuflažama, kao i poklon kontejnerima Djeda Božićnjaka. Obje kampanje bit će dostupne do izdanja updatea 0.10.0.

Potpune bilješke možete pronaći ovdje, a dodatne informacije o World of Warships možete pronaći ovdje.

Komentari