BIO IM JE RAME ZA PLAKANJE: Od Danijela iz ‘Života na vagi’ opraštaju se i bivši kandidati

Foto: Dominik Kračun Instagram/RTL

Bivši natjecatelj “Života na vagi” Danijel Mihaljčić iznenada je preminuo u 48. godini života od srčanog udara. Od nekadašnjeg kolege iz showa oprostio se Dominik Kračun, koji žali zbog prerane smrti prijatelja.

“Tijekom snimanja bili smo cimeri, a s nama u sobi bio je i Matej. Nakon snimanja smo slobodno vrijeme provodili zajedno. Zbog tih nekih zdravstvenih problema on se tad puno odmarao”, otkrio je Dominik za 24sata.

Danijel je upravo zbog zdravstvenih problema ranije izašao iz showa, spasivši time dvije kandidatkinje koje su bile nominirane kad i on. Svoj napredak u gubitku kilograma nastavio je laganijim tempom izvan dosega kamera, a u finalu je pokazao svoj napredak.

“Bilo je jako lijepo, ali moram skinuti još kilograma. Moj je cilj doći do 110, 115 kilograma. Ma, bitno mi je zdravlje da normalno funkcioniram“, rekao je tada Danijel koji je do finala uspio skinuti 33 kilograma. S Dominikom je ostao u bliskim odnosima, ali se u posljednje vrijeme nisu viđali.


“Razlog je korona, pazili smo puno, vjerovali da će sve proći pa da će onda biti prilike za druženje, kad sve bude sigurnije. Nismo se mogli vidjeti, ali smo se čuli, bili smo u kontaktu. Ma, bez riječi sam. Bio je ljudina, pošten, zabavan. On nas je nasmijavao, ali nam je bio i rame za plakanje. Poznajem puno ljudi, ali nitko nije poput Danijela. Bio je i iznimno inteligentan. Baš dobar čovjek je bio, velikog srca, a na kraju mu je srce presudilo”, rekao je Dominik.

Danijel je po zanimanju bio elektrotehničar, a u 24-godišnjem braku dobio je dvoje djece, sina Marla i kćer Mei. Počeo se debljati zbog nedostatka posla i rastave braka, kada je utjehu pronalazio u hrani. Posljednjih dana uživao je sa zaručnicom Matildom, ali se nije uspio izboriti sa zdravstvenim problemima.

Komentari