Ana Jelušić otkrila kada će ponovno postati majka: ‘Spol bebe ostavili smo si kao iznenađenje’

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Bivša hrvatska skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black otkrila je divne vijesti. Kaže i kako se jako obradovala uspjesima hrvatskih skijaša na sljemenskoj utrci.

“Meni to nije iznenađenje jer svi ti dečki i do sada pokazivali su da im je mjesto među najboljih 30, no dosad im se nije posrećilo. Zapravo, svima se posložilo u jednom danu. Može se reći i da su iskoristili domaći teren. Doduše, Sljeme je više puta pokazalo da ima i draž, ali i prokletstvo domaćeg terena”, rekla je Jelušić.

Objasnila je kako ju posebno veseli to da je svaki od četvorice postigao ono što im je u tom trenu i trebalo.

“Rodešu je trebala jedna utrka da se posloži jer neki put vam treba da samom sebi dokažete da možete i da krenete prema vrhu. Vidović je pokazao da mu Sljeme leži. S jedne strane on ima dodatnu dozu opterećenja jer sam financira sezonu, a s druge strane za svoje rezultate nikome ne mora odgovarati.


‘S dva ili tri takva nastupa možeš napraviti veliku razliku’

Samuel je iskoristio najpovoljniji startni broj u drugoj vožnji hrabro se spustivši. Jer mogao je on ići i na sigurno, no možeš ti u više utrka u nizu osvojiti pokoji bod i to ti manje vrijedi nego ovo 15. mjesto koje je on postigao u jednoj utrci. A s dva-tri takva nastupa možeš napraviti veliku razliku”, objasnila je detaljnije za Večernji.

Otkrila je i da čeka prinovu te da joj je termin krajem siječnja.

“Vidim da ste dobro informirani. Termin mi je kraj prvog, pri čemu ni ja ni suprug ne znamo spol bebe. To smo si ostavili kao iznenađenje. Zamolili smo liječnike da nam ne govore.

Ja sam mama jedne dvogodišnjakinje koja je vrlo aktivna. Svaki dan je na skijama, guram je i vučem po snijegu i ništa od toga mi nije problem. Aktivan život trudnicama je uvijek dobrodošao. Doduše, ove zime nisam skijala jer sam tako obećala suprugu i svojoj mami. Manje zbog toga što bih ja eventualno pala, a više zbog mogućnosti da me netko pokupi na stazi, a u ovim gabaritima ja sam prilično velik cilj”, rekla je.

Komentari