LUDA KUĆA! Što se dogodi kad se okupe Šašavci Liana, Tara, Roko i Borna u rođendanskoj avanturi?

Foto: Luda kuća

Važnost ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije tema je edukacijske predstave za djecu „Šašava avantura“ koja će se premijerno održati 15. svibnja u Ludoj kući u dva termina, u 10 i u 12 sati.

Riječ je zanimljivom i dinamičnom autorskom djelu koje potpisuje Vedran Žanko,  ujedno i idejni kreator „Šašavaca“, šumske četvorke životinjskih prijatelja koji djecu uče o najvažnijim životnim vrijednostima.

Životinjski likovi u veseloj i razigranoj atmosferi naglašavaju važnost prijateljstva koje može riješiti i najveće životne probleme. U 45 minuta predstave mališane očekuje obilje smijeha, plesa i nezaboravne avanture šumskih prijatelja, a nakon predstave i brojna iznenađenja.

Foto: Luda kuća

Magarac Roko je smislio sjajan plan iznenađenja za prijateljicu vjevericu Taru, a u tome mu pomažu vjerni prijatelji lisica Liana i medvjed Borna. Iskusna lisica pomno je isplanirala putovanje, medvjed Borna je sjajan vozač, Roko najbolji u učenju plivanja, a Tara najbolja u pjevanju pjesmica.


Foto: Luda kuća
Foto: Luda kuća

Likove utjelovljuju akademski glumci Marin Bukvić, Maja Šivak, Lucija Tandara, Robert Janđel, Marko Dumančić, Lucija Jakupčić, Matea Bardun, Martina Slakoper  u alternaciji s režijom i tekstom Lidije Kraljić i Marijane Matoković, dok je scenografija djelo Irene Kraljić.

Glazbeni duo, Dražen i Vedran Žanko. Scenski pokret, Tihana Strmečki uz glazbenu pedagoginju Ivu Bardun te kostime Avoltha Design.

Dođite i pogledajte, kako šašavo prijateljstvo može riješiti sve probleme i naučiti nas kako je uz prave prijatelje u životu sve lakše. Cijena ulaznice je 50 kn, a kupiti ju možete i online na  https://www.ulaznice.hr/web/regular/20364788

Foto: Luda kuća

Komentari