Ljubitelji Pipsa, nikako nemojte propustiti njihov koncert u MSU!

Foto: eventim.hr

Ove subote, 12. rujna, u Muzeju Suvremenih umjetnosti održati će se koncert benda uz kojeg su odrasle mnoge generacije Zagrepčana.

Na dan nesuđene Šalate, da ne ostanete bez svoje doze Pipsa ove godine, band dolazi na izuzetno limitiranu verziju planiranog open air spektakla, sa samo 700 karata u prodaji. Samo tebi svira band…

Ulaznice u prodaju idu u ponedjeljak po cijeni od 100 kn. Mislimo na njih i zahvaljujemo se svima koji su sačuvali ulaznice za Šalatu, ne odustaju, i na taj koncert dolaze u rujnu 2021. Tko ima ulaznicu za Šalatu, i želi na MSU gig, njega umjesto za 100 kupuje za 70 kn. Ulaznicu s popustom možete kupiti online od ponedjeljka, 3.8.2020. od 9:00 sati na sljedećem linku:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/pips-chips-videoclips-zagreb-muzej-suvremene-umjetnosti-554996/event.html


Prije odabira ulaznice potrebno je odabrati promociju Popust s ulaznicom za Šalatu te u prozor Promo kod upisati ID broj narudžbe vezan za ulaznice za Šalatu. Upisom ispravnog broja narudžbe pojavit će se mogućnost kupnje do 2 ulaznice s popustom za koncert u MSU-u.

ID broj narudžbe možete pronaći u potvrdi narudžbe, računu, [email protected] ulaznicama….

Ostale regular karte 100 kn.

Napomena: fanova s Šalata kartom već sada ima više nego što je kapacitet ovog MSU giga, stoga nažalost neće biti sreće za sve. Budite brzi.

Komentari