Lijepa akcija za mališane u Klaićevoj! Bjelovarski glazbenik sav prihod od pjesme ‘Leptiru’ dat će bolnici, podržale ga brojne poznate face

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Iako su glazbenici u pandemiji itekako u nepovoljnom položaju, bjelovarski glazbenik Tvrtko Hopek pokazao je da ima veliko srce. Uoči majčinog dana koji se obilježava 9. svibnja, izašla je njegova pjesma Leptiru.

Riječ je o pjesmi posvećenoj majkama i djeci koja boluju od teških i rijetkih bolesti, a Hopek je odlučio pokrenuti humanitarnu akciju da sav prihod od emitiranja spota bude uplaćen Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Inicijativu su podržali i brojni hrvatski umjetnici poput Bojane Gregurić, Gorana Navojeca, Gorana Bogdana, Ecije Ojdanić, Ribafisha, Bojane Gregurić, Arete Ćurković. Svojim video izjavama pozvali su javnost da gledanjem i slušanjem pjesme pomognu onima kojima je to najpotrebnije.


Dok god pjesma bude ‘živjela’ sva zarada ide Klaićevoj

“Pjesma je izašla u sklopu albuma ‘Bronca’, a spot za pjesmu smo snimali u dva navrata tijekom 2020. godine. Snimanje je bilo na Dravi i Šoderici tako da glavnim akterima spota, Marti Gabrieli Bratković i Jakovu Holbik, zaista nije bilo ugodno u srcu jeseni ući u hladnu vodu, ali sve je profesionalno odrađeno. Spot je režirala vrhunska redateljica Karla Lulić i nakon montaže, evo spot je zaživio i od sada pa dok god pjesma bude ‘živjela’ sva zarada od ZAMP-a preko emitiranja/streaminga ide Klaićevoj bolnici za njihove potrebe”, rekao nam je Hopek za Bjelovarac.

Komentari