INSPIRATIVNA BESPLATNA RADIONICA ZA STARIJE OD 55 GODINA Obuhvaća vježbe disanja, opuštanja, pjevanja

Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost

“Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost” počinju sa svojim drugim ciklusom radionice pjevanja i glasa. Tim povodom pozivaju se sve osobe starije od 55 godina na radionicu koja obuhvaća vježbe disanja, opuštanja, rada na vezi tijela i glasa i pjevanja, a vodi je pjevačica i vokalna pedagoginja Davorka Horvat.

Radionica počinje u srijedu, 9. siječnja, a održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 10:00 do 11:30 u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, 2. kat).
Prvi ciklus radionice održan je u studenom i prosincu 2018. godine, a po njegovu završetku
sudionici su u studiju snimili pjesme koje će biti korištene kao glazbena podloga za kratke
filmove koji će nastati u sklopu projekta. Po završetku 2. ciklusa radionice zainteresirani
sudionici imat će priliku snimiti nove pjesme u studiju.

Radionica je besplatna. Pri prvom dolasku potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i ispuniti kratki upitnik. Projekt “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost” omogućuje poboljšanje kvalitete života građana starije dobi na Trešnjevci kroz angažman kulturnih radnika i umjetnica te se inovativnim i participativnim radionicama bavi bilježenjem lokalne povijesti i sadašnjosti putem umjetničkog izričaja. Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Projekt “Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost” sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se u razdoblju od 17.8.2018. do 17.11. 2019. Ukupna vrijednost projekta je 963.014,49 HRK, a iznos EU potpore je 818.562.32 HRK.


Komentari