(FOTO/VIDEO) Građani protiv Bandića: Na prosvjedu za Jabuku okupio se velik broj Zagrepčana!

Legendarni zagrebački klub u kojem su odrastale generacije Zagrepčana, kultna Jabuka, posljednjih pet godina vodi pravnu bitku s Gradom, a čini se da bi je uskoro mogla i konačno izgubiti.

U kultnom su prostoru sazrijevale generacije Zagrepčana, pa je vijest o Bandićevom uplitanju u rad kluba i njegovo potencijalno zatvaranje rastužilo mnoge.

Iako su iz Grada u četvrtak poslali dopis u kojem tvrd da se Jabuka ipak ne gasi, već je “vratiti mladima” koji će ” na javnom nadmetanju dati najbolje uvjete i najbolji program, koji će za razliku od dosadašnje prakse, u partnerstvu s Gradom i u interesu mladih i kulture mladih taj prostor voditi prema dogovorenim uvjetima, transparentno i na zakonit način.”


No Zagrepčani Bandiću ne vjeruju ništa, i mnogi smatraju da Jabuku čeka isti scenarij kakav su već gledali s Kinom Europa.

Stoga je danas održan prosvjed kojim žele zadržati Jabuku i njezino trenutno vodstvo. A koliko se ljudi skupilo i kakva je bila atmosfera, možete pogledati na fotografijama i u videu.

Komentari