(FOTO) Ella Dvornik se pohvalila novostima u svom životu! Da, promijenila je frizuru i znatno skratila kosu, ali to nije sve!

Foto: Instagram

Ovih je dana zavladalo novo veselje u kući Elle Dvornik koja se pohvalila na svom Instagram profilu kako je mlađa kćerkica Lumi Wren počela puzati.

Lumi Wren rođenda je krajem veljače, a prije nekoliko je dana navršila sedam mjeseci. Preslatka fotografija malene Lumi kako istražuje novosti po domu osvanula je na društvenim mrežama.

‘Netko se trudi puzati’, napisala je Ella i stavila emotikon crvenog srca, dajući pritom do znanja koliko je vesela i sretna.

foto:Instagram screenshoot

Potom je pokazala kako se slažu Balie i Lumi Wren. Iako starija kćer Balie nije bila tako oduševljena dolaskom prinove u obitelj na samom početku, čini se kako je to sve sada iza njih.Balie je prihvatila sestricu, a sada ju, čini se, kao prava starija seka uči svemu onome što je ona naučila.


foto:Instagram screenshoot

Osim toga, Ella se pohvalila i novom frizurom koja joj uistinu savršeno pristaje! Znatno je skratila dužinu kose, a kakvu je novu ideju za frizuru dobila, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

U 10h me pukne fix ideja , vec u 11h mi je naprave. Bez narucivanja u @vikleriruz .

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Komentari