DOZA PLESA U MOČVARI! Ove subote ne propustite ‘Antikorona hepening’

Foto: Facebook/Klub Močvara

“Kazalište u Močvari” (KUM) organizira Antikorona hepening ili “Ako ne mogu plesati, ne želim biti dio vaše revolucije” u subotu, 9. siječnja, u 20 sati, na kojemu će sudjelovati performer Robert Franciszty, Mario Kovač, ovoga puta u ulozi DJ-a, te Suzana Marjanić.

Ulaz je besplatan, a vrata se otvaraju u 19,30 sati. Broj posjetitelja će biti strogo ograničen, no kako performans traje pola sata, moguće je više uzastopnih performansa zaredom uz obaveznu smjenu publike i dezinficiranje prostora igre.

Na prvom KUM-u u 2021. godini nastupit će legenda domaćeg performansa, vječno angažirani umjetnik koji propituje dokle sežu granice ljudskih sloboda, Robert Franciszty, koji poziva na dobrovoljno sudjelovanje u plesnom hepeningu slobodnih plesnih pokreta. Hepening će se održati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Glazbom i terapijskim plesom Antikorona hepening ili “Ako ne mogu plesati, ne želim biti dio vaše revolucije” nastoji neutralizirati dionegativne energije koja nas okružuje. Poznato je da pozitivna promjena okoline, na način Čajanke kod Ludog Šeširdžije, koja ima humanističku vrijednost, može značajno doprinijeti kvaliteti života.


U završnici Antikorona hepening poziva na zajedničko plesno terapijsko opuštanje u distopijskoj državi i svijetu.

 

Komentari