Ako ste u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

RC Europe, internacionalna kompanija koja posluje u Češkoj Republici, Rumunjskoj, Srbiji i Hrvatskoj, dodatno zapošljava u Zagrebu i Splitu na poziciji: Construction Manager (m/ž). Ako ste obrazovani arhitekt ili građevinski inženjer, poznajete rad u AutoCAD-u, a odlično se služite MS Office-om (Word, Excel, PowerPoint), idealni ste kandidat za ovu poziciju. Prijavite se brzom prijavom.

Kopun Group, grupacija je u hrvatskom vlasništvu koja pruža usluge revizije, računovodstva,  poreznog i poslovnog savjetovanja. Trenutno povećava broj svojih djelatnika i zapošljava Specijalista obračuna plaća (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat/kinja za ovu poziciju ima VŠS/VSS ekonomskog smjera te poznaje računovodstvene propise. Također, osoba je to koja je spremna na kontinuirani razvoj i učenje te dijeli pozitivne životne stavove. Tražite dinamičan posao unutar ugodnog obiteljskog okruženja? Voljeli biste kontinuirano razvijati svoja znanje i vještine? Ugovor na neodređeno vaša je misija kod zaposlenja? Ovaj posao nudi sve to, prijavite se.

Pliva, kompanija koja nudi globalno okruženje uz brojne izazove, dodatno zapošljava. Traži Višeg Salesforce administratora (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zadaća na ovoj top IT poziciji uključuje predlaganje unapređenja i dodataka za Salesforce platformu, kako bi se odgovorilo na potrebe poslovanja. Ako imate minimalno 180 ETCS bodova s fakulteta tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ, VSITE ili s drugih srodnih fakulteta), iskustvo u CRM administraciji te razumijete IT u kontekstu poslovnih koncepata, ovo je pozicija za vas. Prijavite se putem linka.


Vodoprivreda Zagreb d.d. zapošljava Autoelektričara (m/ž) i Strojobravara (m/ž) u Zagrebu. Ako imate SSS, trogodišnje radno iskustvo te vozačku dozvolu B kategorije, vas se traži. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme uz probni rad. Kliknite na link i prijavite se.

Pepco, europski diskontni lanac, traži Brand Communication Specialista/Specijalista za komuniciranje robne marke (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a na ovom poslu ćete sudjelovati u razvoju, praćenju i evaluaciji medijskih kampanja, koordinirat ćete elektroničke komunikacijske kanale te upravljati proračunom. Ako imate od jedne do tri godine radnog iskustva, govorite engleski jezik, odlično se služite MS Office-om, prijavite se klikom na link.

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti ima raspisan natječaj za Medicinsku sestru/Tehničara na odjelima: kardiologija i jedinica intenzivnog liječenja, u Krapinskim Toplicama. Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, rad na određeno vrijeme (uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme) te mogućnost profesionalnog usavršavanja i brojne edukacije. Provjerite uvjete na linku i pravovremeno se prijavite.

Golden Rose d.o.o. kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Veseli vas prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu, ovo je posao za vas.

Stomatološka poliklinika Arena, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, traži za svoj tim Doktora dentalne medicine (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za prijavu uključuju visoku stručnu spremu ili magisterij struke, također i najmanje tri godine radnog iskustva te položen stručni ispit. Prednost imaju kandidati s iskustvom rada u stomatološkim poliklinikama sa znanjem engleskog jezika i talijanskog jezika (prednost). Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti brzom prijavom.

PlanRadar GmbH trenutno nudi zaposlenje na tri atraktivne pozicije. Acquisition Specialist (m/ž), Sales Consultant (m/ž) i  i Country Manager (m/ž), radna je ponuda u Zagrebu.  Riječ je o austrijskom poslodavcu koji nudi brojne poslovne pogodnosti, pa ne propustite provjeriti poziciju za koju ste zainteresirani i aplicirajte na vrijeme. Svi potrebni detalji su na linku.

ULUPUH zapošljava Voditelja/icu galerijskih djelatnosti u Zagrebu. Glavna poslovna zadaća na ovoj poziciji uključuje provođenje utvrđenih izložbenih programa ULUPUH-ovih galerija, suradnju s autorima i izvođačima na izradi kataloga, postavi izložaba te otvorenjima istih. Ako imate magisterij iz povijesti umjetnosti (VSS), aktivno se koristite engleskim jezikom, napredno se koristite računalom i krasi vas dvogodišnje iskustvo rada u području kulture, baš vi ste idealan kandidat/kinja za ovo radno mjesto. Prijavite se brzom prijavom.

Kompletnu ponudu poslova za grad Zagreb potražite na linku, pronađite posao ‘krojen po vašoj mjeri’ i aplicirajte na vrijeme.

Vaš posao.hr

Komentari