Vrlo opasan proizvod u Kauflandu: Hitno ga povlače s polica

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Na internetskim stranicama Kauflanda objavljena je obavijest kako se zbog opasnosti za korisnike povlači univerzalni adapter za prijenosna računala.

“Tvrtka FAST ČR a.s. po zaključku procjene rizika po kojem je procijenjeno da se radi o vrlo opasnom proizvodu za korisnike, moli kupce koji su kupili Yenkee Univerzalni adapter za prijenosno računalo Yenkee YAU 90111 (LOT: 90111 01 19 ****) da vrate proizvod na prodajno mjesto na kojem je proizvod kupljen gdje će dobiti puni povrat kupovnog iznosa.

Povlačenje predmetnog proizvoda s tržišta vrši se po rješenju dodatnog ispitivanja, zbog procijenjene opasnosti za život i zdravlje korisnika koju može izazvati jer ne udovoljava bitnim elementima sigurnosnih zahtjeva za električnu opremu namijenjenu za uporabu u određenim naponskim granicama.

Kupci mogu vratiti univerzalni adapter za prijenosno računalo Yenkee YAU 90111 u trgovine u kojima su kupili proizvod te zatražiti povrat novca. Za daljnje informacije ili u slučaju problema s povratom gore navedenog proizvoda, kupci se mogu obratiti korisničkoj službi tvrtke na adresu e-pošte: [email protected] ili na prodajno mjesto gdje je proizvod kupljen”, piše u priopćenju iz Kauflanda.


Komentari