UZORCI, TIL I ŠIVANJE PO MJERI: Ovaj obrt nudi zanimljive, ručno rađene suknje i još svašta nešto

Foto: Klupko

Obrt “Klupko”, smješten u Drenju Brdovečkom blizu Zaprešića bavi se šivanjem i prodajom odjevnih predmeta, a ističu se svojim unikatnim kreacijama.

Počeli su kao mali obrt koji se bavio krojačkim popravcima te prodajom pozamanterije, a zatim su krenuli sa šivanjem unikatnih suknji sa različitim unikatnim dezenima. Suknje su dužine do koljena ili duge, a nude raznolik izbor modela. Moguće je šivanje po mjeri, a nudi se izbor različitih uzoraka, kao i suknje ukrašene tilom.

Suknjice za male balerine. 💃🏻✨

Objavljuje KlupkoSrijeda, 25. studenoga 2020.


Suknje u ponudi dostupne su u veličinama za djecu i odrasle, a nude i komplete za majke i kćeri.

Suknje za mame i mamine princeze

Objavljuje KlupkoČetvrtak, 7. studenoga 2019.

Osim suknji po kojima su lako prepoznatljivi, “Klupko” nudi dekoracije za dom poput ukrasnih jastuka, podmetača za jelo i ukrasnih deka. Moguća je i izrada personaliziranih predmeta i rođendanskih poklona.

NOVO U PONUDI!
Radimo štik te jastuke po vašim željama. Nemate ideje što nekome pokloniti? 😮👋 Personalizirani poklon je uvijek najljepši. 😉🥳💙

Objavljuje KlupkoSubota, 4. srpnja 2020.

Osim ukrasnih i modnih komada, “Klupko” proizvodi i radna odijela te pregače. U ponudi su i unikatni ruksaci, a trenutno šivaju i zaštitne maske.

Imamo šarene jednobojne, velike i male. Na vama je da samo odaberete koje su za vas 😊🧵✨

Objavljuje KlupkoSubota, 5. prosinca 2020.

Obrt “Klupko”, osim u Drenju Brdovečkom, moguće je pronaći i na internetu, a kupnju je moguće obaviti putem njihovog webshopa.

Komentari