Svi žele domaće! Nakon hit trgovine na Trešnjevci, otvoren webshop i prodavaonica na Jarunu

‘Kao nekad’ tim donosi nove vijesti! Samo dva mjeseca nakon otvaranja prve lokacije, firma je proširila svoje poslovanje, pa su sada namirnice domaćih proizvođača i OPG-ova dostupne i putem Kao nekad webshopa, ali i u novoj ‘Kao nekad’ trgovini na Jarunu.

Dostava domaćih namirnica na kućnu adresu

U trgovini na zagrebačkoj Trešnjevci većina je kupaca iz okolnih kvartova, no interes za proizvodima se pokazao puno širim. Nakon brojnih upita kupaca na Facebooku i Instagramu o mogućnosti dostave proizvoda, ‘Kao nekad’ je odlučio otvoriti web trgovinu s asortimanom najboljih domaćih namirnica. Od prošlog četvrtka, 29. travnja cijeli ‘Kao nekad’ asortiman može se naručiti i online putem, te stiže na kućni prag u terminu koji sami odaberete. Namirnice dostavljaju oni sami te je dostava trenutno dostupna samo za područje Zagreba.


Otvorenje nove prodavaonice na Jarunu

Ogroman interes domaćih proizvođača i OPG-ova za suradnju i svakodnevno uvođenje novih proizvoda u asortiman, rezultirali su otvaranjem druge poslovnice ‘Kao nekad’ na Jarunu. Otvoreni su od 29.travnja, a nalaze se na adresi Pakoštanska 19. Nova lokacija prostire se na sto metara kvadratnih, u predivnom moderno-rustikalnom interijeru. Drveni namještaj, puno zelenila i detalja, poput pletenih košara, alata i starog namještaja, stvara domaći ugođaj i ugodan ambijent za kupnju u jednoj od najljepših trgovina hranom u Zagrebu.

Ponuda u ‘Kao nekad’

Kao nekad okuplja širok raspon namirnica domaćeg porijekla i tako pruža podršku hrvatskim proizvođačima. Primaran fokus je na proizvodima malih domaćih proizvođača i OPG-ova, a dio ponude čine i dobro poznati domaći brendovi. U prva dva mjeseca poslovanja uspjeli su realizirati više od 200 suradnji s malim proizvođačima iz cijele Hrvatske, čiji su proizvodi sada dostupni Zagrepčanima na policama i webshopu. Iz ponude se izdvajaju nagrađivana Ipša maslinova ulja, vrhunske Taman čokolade, vina iz vinarija Bolfan i Šoškić, zdrave grickalice Nutri Kulti, istarske sireve Vesna Loborika, kao i mljekare Latus i Marina, te bogatu ponudu sireva i suhomesnatih proizvoda od mnogih hrvatskih proizvođača.

Komentari