Šarm i živopisne boje koje ostavljaju bez daha! Naručite buket iz omiljene zagrebačke cvjećarne i uljepšajte dragoj osobi dan

Foto: Cvjećarnica Škrinjarić

Darivanje cvijeća seže daleko u povijest, a ono ima posebno značenje za svakoga tko dobije buket pun boja i mirisa na poklon. Kada ste u dilemi što kupiti za poklon, cvijeće uvijek ispadne najbolja ideja koja osobi izmami osmijeh na lice. Vjeruje se i da upravo čin poklanjanja cvijeća jedan od najboljih načina da se osvoji žensko srce, no poklanja se i brojnim drugim prigodama.

Koliko je cvijeće važno i nadahnjujuće, svjesni u cvjećarnici Škrinjarić.

Foto: Cvjećarnica Škrinjarić

Njihov stručni tim cvjećara i aranžera više od 20 godina udovoljava svim zahtjevima klijenata, a u svijet cvijeća možete zaviriti u jednoj od njihovih četiriju cvjećarnica koje se nalaze na dvije lokacije u samom srcu Zagreba, a to su Heinzelova ulica 13 i Britanski trg.

Nećete ih moći zaobići jer boje i mirisi vas naprosto mame da uljepšate nekome dan, divnim i kreativno osmišljenim, buketom.


Foto: Cvjećarnica Škrinjarić

Kvaliteti njihove usluge doprinosi dugogodišnje iskustvo, kreativni tim, stalne edukacije te spoj tradicije s modernim trendovima.

Cvjećarnica Škrinjarić rado će vam pomoći pri odabiru cvijeća za sve prigode, a svih sedam dana u tjednu nude velik izbor rezanog cvijeća, gotove bukete i lončanice, vjenčane bukete, revere, narukvice, aranžiranje, osmišljavanje cjelokupne cvjetne dekoracije evenata i uređenje prostora, vijence i aranžmane za sahrane kao i aranžmane za posebne prigodne (Božić, Uskrs, advent, Dan mrtvih…).

Foto: Cvjećarnica Škrinjarić

Dostavu vrše u Zagrebu te široj okolici glavnoga grada. Buket možete naručiti putem web trgovine gdje možete pronaći i sve detalje o cijeni dostave. Nakon što ispunite obrazac za narudžbu dobit ćete obavijest da je narudžba zaprimljena. Ova cvjećarnica dostavlja i u bolnice što će svakako izmamiti osmijeh na lice osobi koju trenutno ne možete posjetiti.

Živopisne i šarolike bukete iz cvjećarnice Škrinjarić možete pogledati ovdje.

Komentari