SAMO PRIRODNO: Ovaj brend prirodne kozmetike ima sve za vas i vašeg ljubimca

Foto: Mary's Sweets Facebook

Ljubitelji prirodne kozmetike u posljednje su vrijeme došli na svoje. Brojni brendovi nude svoje vrhunske proizvode koristeći pritom sve čari prirode. Jedan od njih je i Mary’s Sweets smješten u Kloštar Ivaniću, čije proizvode osmišljava aromaterapeutkinja Mary Novosel.

Mary’s Sweets veliku je popularnost stekla zahvaljujući Shapello šamponu namijenjenom za pse i mačke. Riječ je o nježnom i potpuno prirodnom proizvodu koji s lakoćom pere dlaku ljubimca, a neće iritirati njihovu osjetljivu kožu. Sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen, a dostupan je u tekućem i krutom obliku.

Foto: Mary’s Sweets Facebook

Osim proizvoda za ljubimce, Mary’s Sweets nudi i proizvode za užitak ljudskih osjetila. Novost u ponudi su wellness masažne svijeće, koje osim za dekoraciju služe i za masažu zagrijanim voskom.

Foto: Mary’s Sweets Facebook

Mary’s Sweets u bogatoj ponudi kozmetike za lice nudi balzam za usne s medom i limunom, dnevnu kremu za lice, različite serume i sapune. U ponudi s glicerinski sapun sa morskom soli, domaći sapun s lavandom, sapun od meda te sapun za mladenačku kožu.


Foto: Mary’s Sweets Facebook

Od kozmetike za tijelo Mary’s Sweets nudi obiteljski melem koji ne sadrži eterična ulja, kontervanse, boje, aditive i umjetne mirise. Sastoji se od različitih dragocjenih biljnih maslaca, lanolina i pčelinjeg voska.

Posebno se ističe kremica Emica, posebna krema namijenjena mamama i bebama. Potpuno prirodna krema pomaže kod crvenila i opeklina, a njeguje suhu i ispucanu kožu.

Mary’s Sweets proizvode moguće je naručiti putem njihovog webshopa, a neki od njih su dostupni i u trgovinama.

Komentari