Protekli vikend prošao je u znaku super popusta u Home Shopping Weekendu

Subota i nedjelja u trgovačkom centru Westgate prošle su u znaku super popusta u dućanima za namještaj i opremanje doma.

Inače, Westgate Home, interior cluster u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City, jedno je mjesto gdje je prisutno čak 17 trgovina za uređenje doma, kao što su primjerice Möbel Land, Prima, Doğtaş Exclusive, Sancta Domenica MegaStore, Interijeri Zadro, Namještaj Intermod, Jysk i brojni drugi.

Subotu je obilježilo natjecanje u kojem su tri obitelji tražile skriveni predmet u SI Studiju namještaja. U igri snalažljivosti, borbi s vremenom i ostalim natjecateljima, najspretnija i najbrža bila je obitelj koja već dugi niz godina dolazi u Westgate Shopping City a naravno tu su bile i njihove djevojčice.


Mališanke su s velikim žarom trčkarale po dućanu i dale sve od sebe u potrazi. Poklon bon u iznosu od 1000 kuna, dar SI Studija namještaja, iznimno je razveselio cijelu obitelj, te su odmah pojurili u kupnju novog trosjeda za dnevni boravak.

Dok su roditelji shoppingirali i lovili najbolje popuste, djeca su uživala u zabavnom i kreativnom prostoru najveće dječje igraonice u Hrvatskoj, na preko 5000m2. Naravno tu je i prvo hrvatsko dječje kino uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova, kao i odlična gastronomska ponuda.

U Westgateu, omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj, popularna zimska sniženja traju u punom jeku a popusti sežu do čak 77%, što je super prilika za nabaviti dugo iščekivani modni komad ili nešto za bebe i mališane.

U galeriji možete pogledati kako je prošao ovaj vikend u Westgateu, a podsjećamo da nam sljedeći vikend slijede Late Night Shopping i dani vjenčanja – vikend posvećen mladencima koji su u potrazi za savršenim vjenčanjem. Uz posebnu ponudu brojnih izlagača buduće mladenke i mladoženje moći će uživati i u modnoj reviji.

Komentari