U nedjelju neće raditi niti jedna Konzumova prodavaonica, evo zašto

commons.wikimedia.org

Zbog složenosti postupka prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. koje počinje s radom 1. travnja, sve će Konzumove prodavaonice biti zatvorene dan ranije u nedjelju, 31.ožujka.

Novo poduzeće nastaje u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor Grupe i djelovat će kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom započeti istog dana.

Sve će naizgled ostati isto, od čelnih ljudi do logotipa, pa će tako na čelu Konzum plusa d.o.o. ostati Slavko Ledić kao predsjednik Uprave, uz članove Uprave Zorana Mitreskog i Uroša Kalinića. Zbog promjene pravnog subjekta svi će zaposlenici potpisati Obavijest o prijenosu Ugovora o radu na novog poslodavca i time zadržati sva prava koja su imali do sada.

Konzum plus d.o.o. će zadržati izgrađene odnose s poslovnim partnerima, a preuzima i odgovornost za kvalitetu svih proizvoda koje je na tržište stavio Konzum d.d. Kupcima se i dalje jamči najviša razina kvalitete asortimana i usluga te poslovanje u skladu s najvišim standardima. Konzumov logotip i ostali vizualni elementi po kojima je do sad bio prepoznatljiv ostaju isti, a sve informacije o novom poduzeću, proizvodima i novitetima i dalje će se moći pronaći na stranici www.konzum.hr.


Komentari