Ovaj zagrebački modni brend koristi materijal na koji ste sigurno zaboravili, a kada se podsjetite, oduševiti ćete se…

Foto: Instagram/@houseofkiwiofficial

Ako želite obnoviti garderobu nečim posebnim i otkačenim, i volite vintage materijale, svakako provjerite kolekciju zagrebačkog brenda ‘House of Kiwi’.

Iza njega stoje dvije zagrepčanke, Irja Šipuš i Iva Ćurković Spajić, koje su se 2017. godine udružile u želji da stvore brend svakodnevne i udobne odjeće začinjene, kako kažu, daškom pikantne neodoljivosti.

U njihovoj modnoj priči posebno oduševljava materijal koji je okosnica njihovog izričaja – sjećate li se frotira? Njihova je kolekcija u cijelosti je dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj od najfinijeg pamučnog frotira izrađenog prema posebnoj paleti boja. Za ovaj materijal kažu da je nostalgičan i veseo, te da budi sretne uspomene.

Foto: Instagram/@houseofkiwiofficial

Naša odjeća inspirirana je kućnom i uličnom modom, modom noćnog života, omiljenim knjigama, filmovima, stvarnim osobama i fiktivnim likovima, osobnim sjećanjima i osjećajima. Želja nam je bila stvoriti odjeću prilagodljivu svakoj situaciji i svakom dobu dana  koja će potaknuti slobodan duh i guštanje u životu”, objasnile su Irja i Iva.


Kolekcije se sastoje od raznolikih ženskih i muških modela dostupnih u nekoliko veličina i u nekoliko varijanti boja, a prilagođene su različitim oblicima tijela.

House of Kiwi kolekcija može se pogledati, isprobati i kupiti u House of Kiwi pop up dućanima u Zagrebu na adresi Nova cesta 122 na Trešnjevci i u našem morskom  pop up dućanu u gradu Hvaru na adresi Ive Biundovića 8.  Više informacija možete pronaći na našem instagramu houseofkiwiofficial te na našem web shopu www.houseofkiwi.com

Foto: Instagram/@houseofkiwiofficial
Foto: Instagram/@houseofkiwiofficial
Foto: Instagram/@houseofkiwiofficial
Foto: Instagram/@houseofkiwiofficial

Komentari