Ovaj brend prodaje maslinovo ulje s listićima zlata: Posjetili smo trgovinu MediteranArta u centru grada!

Foto: Zagreb.info

Posjetili smo zagrebačku trgovinu MediteranAart u Radićevoj ulici.

Brend je to Kreativnog laboratorija te oni još od 2007.godine osmišljavaju i izrađuju unikatne proizvode namijenjene darivanju poslovnih partnera i dragih osoba. Vizija izrade njihovih proizvoda orijentirana je prema prirodi i izvornim hrvatskim resursima.

Foto: Zagreb.info

Surađuju s provjerenim proizvođačima prehrambenih proizvoda, umjetnicima, tradicijskim obrtima, i starim zanatlijama koji njeguju slične interese i ljubav prema oblikovanju. Ambalažu izrađuju suvremenom tehnologijom od ekološko prihvatljivih materijala gdje veliku pozornost posvećuju svjetskim trendovima u dizajnu i novim dostignućima u kulturi darivanja.

Foto: Zagreb.info

Proizvode izrađuju ručno i personaliziramo ih tekstom ili logotipom (gravura, tisak, naljepnica, privjeska ili ispisivanje teksta na proizvod).


Jedan od posebnih proizvoda koje imaju je i maslinovo ulje s listićima zlata. Šarmantna bočica najkvalitetnijeg hrvatskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja zapremine 100 ml., zatvorena je drvenim ručno izrađenim čepom stoljetnih stabala maslina. Manjih dimenzija i optimalne zapremine, vrlo brzo će postati vaš vjerni suputnik i dodatak kojeg ćete koristiti u svakoj mogućoj prilici i druženju za stolom.

Foto: Zagreb.info

U ponudi je i cvijet soli s crnim tartufom, mediteranskim biljem, chili paprikom ili plavcem malim koji će obogatiti jela vrhunskim aromama.

Cijelu ponudu pogledajte ovdje.

Komentari