Majice s potpisom poznate karikaturistice! Otkrivamo gdje pronaći božićni poklon koji će nasmijati baš svakog

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Ovoga puta, odlučili smo istražiti što se nudi u knjižari Fraktura na adresi Kneza Mislava 17, a ljubitelje rada Tisje Kljaković Braić ugodno će iznenaditi zasigurno jedan od najoriginalnijih poklona ovih blagdana.

Izvor: Facebook

Splićanka Tisja Kljaković Braić, omiljena je umjetnica svih pobornika dobrog humora i prikaza hrvatske realnosti. Popularnost je stekla kada je na Facebooku počela objavljivati karikature bračnog para s epizodama iz svakodnevnice poput; izbjegavanja poznatih na plaži, muža koji gleda utakmicu, romantičnih trenutaka i brojne druge. Zahvaljujući velikom zanimanju publike, Tisja je prošle godine objavila i ukoričeno izdanje svojih karikatura pod nazivom „Oni“ .

Izvor: Facebook

Pored spomenute knjige U Frakturi možete kupiti i majice s motivima njezina crteža koje dolaze upakirane u ukrasnu kutiju uz prigodnu čestitku. Cijena paketa je 199 kuna, a s obzirom da nam je u 2020. smijeh i više nego potreban, sigurni smo da će ovaj poklon razveseliti baš svakoga.


Komentari